İbrahim

İbrahim
@A321
. .
Cân bula cânânını Bayrâm o bayrâm ola Kul bula sultânını Bayrâm o bayrâm ola Hüzn ü keder def' ola Dilde hicâb ref' ola Cümle günâh af ola Bayrâm o bayrâm ola Mevlâ bizi afv ede Gör ne güzel 'ıyd ola Cürm ü hatâlar gide Bayrâm o bayrâm ola Feyz-i mehabbet-i Hakk Nur-i hidâyet siyâk Cennet-i a'lâ durak Bayrâm o bayrâm ola Hakk'ı seven merd-i şîr Kalbi olur müstenîr Allah ola destigîr Bayrâm o bayrâm ola El tuta kitâbını Dil tuta hitâbını Cân tuta şitâbını Bayrâm o bayrâm ola
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Tefekküre davet
Ya rabbi ümmetimize bu kavli dua ordusunu filli olarak harekete geçirecek cesur ve şuurlu bir lider nasibeyle.. -Bu liderin emrinde 57 İslam ülkesinin birleşerek silaha karşı silah, kurşuna karşı kurşun, füzeye karşı füzeyle Siyonist İsrail'e hak ettiği cevabın verildiği günleri göster Allahım. -Bu mübarek vakitler hürmetine Gazze'deki kardeşlerimize zafer nasibeyle Allahım.
Hasbunallahi ve niımel vekil … An itibari ile koca bir sokak bombalandı yüzlerce şehit var Allah bize sabır vermesin Allah öfkemizi insanlığımızdan özgürleştirsin Gazzeli gazzeteciler canını veriyor bu görüntüleri dünyaya servis etmek için iki tuşa basmak zor gelmesin bize??
Kahpe içerden olunca kapı kilit tutmaz ! İsrailli işadamı,” Ocak ayında BAE işadamlarıyla toplantı için Dubai’deydim, Gazze’ye yaptıklarımızdan dolayı bizi suçlamalarını bekliyordum, bırakın sadece mutlu olmalarını, devam etmemizi, Hamas’ı yok etmemizi istediler, şok oldum”