alisa☆

alisa☆
@Alisaa__
☆ ☆ ️𝐒𝐭𝐚𝐲 𝐯𝐞 𝐅𝐞𝐥𝐥𝐨𝐰𝐬𝐡𝐢𝐩 ☆ ☆ Okuyanbirordek☆
"Sanki az önce gökyüzünde görevleri başında olan yıldızlar, havada asılı durmaktan yorulmuş ve dinlenmek için bu ağaçların dallarına oturmuşlardı. Ya da belki de yıldızlar, bu ışıkları kıskandıklarından onlar geldikleri yere dönene kadar bir süreliğine ortadan kaybolmuşlardı, kim bilir?"
Sayfa 59 - Faye·Kitabı okudu
Reklam
Dünyanın kökleri hatırlar, Işığı getirirler karanlıktan, Sonsuz aydınlık uğruna, Kimseyi bırakmazlar arkada. Varlardı en başta, Ve kalacak hepsi ayakta, Dünyanın son anısına, Ve son parçasına kadar.
Sayfa 56·Kitabı okudu
"Büyüyü pek çok kez gördüm. Tek bir rengin de gerçek bir sahibinin de olmadığını bilecek kadar çok gördüm hem de. Bazen bir cadının kafesinde tuttuğu küçük yaratıkların gözlerinde, bazen minicik şişelerde, bazen de içten gelen bir ışıkla parlayan özel yapım kılıçlarda... Ama o ana dek gördüğüm hiçbir büyü bu ağaçlar kadar büyülü değildi."
Sayfa 51 - Faye·Kitabı okudu

alisa☆

, bir kitap okudu
10/10
·528 syf.·
13 günde okudu
·
2025 25. kitabı
Adora Yağmur
7.8/10 · 1.908 okunma
"Emin ol, Ay Işığı, ne olursa olsun benden önce ölmene izin vermeyeceğim."
Reklam