Yağmur kıvrak

"Dürüst olmak gerekirse, benden başka kimse bana tepeden bakmıyordu."
Sayfa 75·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Akatizi,insanın yerinde sakince duramaması demek. Kendinizi devamlı ayağa kalkarken ya da huzursuzca kıpırdanırken ya da volta atarken bulursunuz;sakinleştirici alan insanlarda arada sırada ortaya çıkan bir yan etkidir.
Sayfa 77·Kitabı okudu
Psikiyatrist: Histrionik kişilik bozukluğunu daha önce duymuş muydunuz? (Kişinin ilgi çekmek için duygularını ifade etme şeklinde abartıya başvurduğu bir kişilik bozukluğu.) Bu kendini genellikle iki yoldan gösterir. Bazısı daha çekici olmak için ten gösteren kıyafetler giyer ya da kas yapar. Bazısı da ilgi odağı olamazsa insanların kendilerinden nefret ettiğini düşünür ve bu sebeple kendilerine kızar.
Sayfa 88·Kitabı okudu
Psikiyatrist:Herkes başrol olmak ister. Fakat arada yan karakter olmayı tercih edenler de olabiliyor
Sayfa 90·Kitabı okudu
Başkalarını aşağı çeken yine onlarken insanın neden değersizmiş gibi muamele gördüğünü ve toplum standartlarına uymak zorunda olduğunu anlamıyorum. Bu beni uyandırıyor
Sayfa 96·Kitabı okudu