Fark etmez

Fark etmez
@Atmosphere
Bu ben değilim
Sevilmek gururunu okşuyor, evet, ama aslında sevilmek istemiyor çünkü sevildiğin zaman sevgiyle karşılık vermek zorundasın ve bu yapamayacağı bir şey.
Reklam
Ben sana hükmetmiyor muyum? diye soruyor Duncan. Hayır, diyor kadın, çünkü beni seviyorsun.Hükmeden bir erkek, sevmeyen bir erkektir.Muazzam bir yabani canlılığa sahiptir, fetheden bir güce. Fetheder, insanları kendine boyun eğdirir, ama ne sever ne de anlar.O sadece bir güçtür, kendi kuvvetine doymuştur. Eğer az bile olsa sevgi beslerse, kendisininki gibi bir gücedir bu, yani kendi gücünün türdeşini sever, diğerini değil, çünkü o bir istiladır.
Neden beni derinden seven erkeklere sırtımı döndüm..
Diğer şeyler yavan, cansız, kabaca gerçekçi, fotoğraf gibi.
..o katıksız duygusal vahşetin ortasında anlam vermeye duyulan trajik ihtiyaç-kendi duygularının daha derinine inmek için verdiğin o muazzam mücadele..
Reklam