AYSE YILMAZ

AYSE YILMAZ
@Ayse3207
Lisans
Antalya
49 okur puanı
Nisan 2019 tarihinde katıldı
Kichijojinin yayinevleri olmaliymiş. Surekli bir yayinevi muhabbeti. Sanki kitapci editor olucaz. Hikaye yok sacma sapan 10 sayfa yayinevi muhabbeti 1 sayfa hikaye ilerlemiyor. Butunlukte yok.
Kichijoji'nin Kadın KitapçılarıKei Aono · Athica Yayınları · 2025191 okunma
Reklam
Puan vermedi·216 syf.·
2026 3. kitabı
Kitap çok sığ. Duygu tam aktarilmamis. Çünkü klasik kore edebiyati. Karakterlerin sonu yarim kalmiş gibi bir his veriyor.merak asla uyandirmiyor. Kitabin isminin hakkıni vermemiş icerik. Daha güzel olabiirdi
Soyang-ri'nin Kitap MutfağıKim Jee-Hye · Athica Yayınları · 2025645 okunma
Pismanlik
Puan vermedi·144 syf.·
2026 2. kitabı
Hadi james low yazdi sen niye cevirirsin turkceye. Bomboş bir kitap. Hikaye yok ne okudum anlamadim.hayatimda okudugum ilk deda bu kada rboş bir kitaba rastladim ornek due sum gyal wai yum la chag tsal selam olsun uc zmaanin tum budalarin annesineymis anlami simdi biz bu mantrayi napicaz. Konu desen konu yok. Hikaye desen yok. Coxuk kitabi desen degil yetiskin desen degil. Ya okadar merak edim aldim. 390 tl para verdim. Asla kitaba verilen paraya acimam 40 yildir kitaba verdigim en boş para. Keske gidip dilenciye verseydim daha az uzulurdum.yaxa baska kitaplar alsaydim Sisirmisler kitabi. Bomboş Almayin lutfen kitabevine gidip bir inceleyin kitabi soyle 10 sayfa okuyun anlicaksiniz ne demek istiyorum. Zaten 10 sayfanin 8 inde resim var okuacaginiz 3 satir cumle. Cocuk hikayesi okusam daha mutlu olurdum. Ustelik 141 sayfa kitabi 20 dk da bitirdim cunki 120 sayfasi resimle dolu. Bende zannediyorum bir hikaye senarya yazacak. Cesitli zorluklardan gececek vs.
Machig’in YoluJames Low · Destek Yayınları · 20253 okunma
Özet
Puan vermedi·232 syf.·
2025 35. kitabı
Birçok kisisel gelisim ve evrensel yasalari okuyan biri olarak, birkac baslikta toplanacak yasalari çoğaltmış ve tekrar ediyor. Benzer gibi görünmuyor ama bir cogu benzer ve icice gecmis yasalardir bunlar. Beni tatmin etmedi. Gereksiz fazlalik ve tekrar. Vakit kaybi bence.35 36 yasa ile kafanizi karistirmayin. Hepsi icice gecmis cunku. Anlatim kötü. Özet olarak ister düşünce ister enerji ister eylem olarak degerlendirin işin ozü karma yasasinda toplanir ne ekersen onu bicersin. Icerde neyse disarida odur Enerjin neyse o gelir Inancin neyse o gelir Neye direnc gosterirsen o gelir Ne yansitirsan o yansir Neye baglilik duyarsan bağimlilik gelir. Akisin neyse onu gorursun Dikkatim neyse onu cekersin Niyetin neyse o gerceklesir. Neye odaklanirsa o tezahur eder. Kendinde neyi onaylamiyorsan o yansir. Neye meydan okursan ,daha coj direnc gelir Neye minnet duyarsan minnet olacagin seyler gelir. Vs vs uzar gider. Isin ozu Ne ekersen onu bicersin. Yani icerde neyse disarda rahatsiz olarak gordugun kendi ektiginin bicilmesidir.
Spiritüel YasalarDiana Cooper · Maya Kitap · 20171,381 okunma
Ebeveyn
Puan vermedi·311 syf.·
2025 31. kitabı
Sorgulayici drama mesafeli drama yaratir. Mesafeli drama sorgulayici drama yaratir. Korkutucu drama acindirma drama yaratir. (Mesafe yetersiz kalir)
Dokuz KehanetJames Redfield · Altın Kitaplar · 2020449 okunma
Reklam