Dildâde

Dildâde
@Dildade____
Yâr...
“Gerçek doğruluk, yalandan başka hiçbir şeyin seni kurtaramayacağı hususta da doğru söylemendir.” Cüneyd-i Bağdâdî (k.s)
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
- Hasan el-Basri  dedi ki : - " Yalnızlık saatlerinde ağlayın ki Rabbiniz sizi görsün ve size rahmetini göstersin de galip gelenlerden ( kurtulmuşlardan ) olasınız . " Bakınız " Ar - Rik'a vel-Bukau”, (s. 55).‌‌
Yolculuk et ! Ayrıldığın bazı şeylere karşılık yeni ve güzel şeyler bulursun . Yorul çünkü hayatın tadı çekilen yorgunluktadır .   İmam Şâғi
Bir kimsenin havada bağdaş kurup oturduğunu görseniz,İslamiyetin emir ve yasaklarına uymaktaki hassasiyetine bakınız.Eğer tam ise ona uyabilirsiniz. Eğer emir ve yasaklara uymakta bir gevşekliği varsa hemen ondan uzaklasınız.Çünkü zararı dokunur. Cüneydi Bağdadi (k.s.a)
İpek döşeli yollarda yürürken nasıl mutlu ve neşeliysen, dikenli yollardan geçerken de aynı neşe ve huzurunu devam ettir. Zümrüdü Ankâ'ya giden yolun safâsı da cefâsı da birdir, bilene!.. Vesselam