Eray

Eray
@Greenstreethooligans
Scorpionsu sadece biz dinleyelim, yola sadece biz çıkalım, bizden başka kimse Günday okumasın, hepimiz ölelim Fenerbahçe yaşasın.

Eray

, bir kitap okudu
Puan vermedi·183 syf.·
31 saatte okudu
·
Okunma: 02 Şubat 2022 17:38
·
2022 9. kitabı
Fyodor Dostoyevski
7.6/10 · 88,4bin okunma
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Şimdi ben neyim? Koca bir hiç! Yarın ne olabilirim? Dirilip yeniden yaşamaya başlayabilirim! Tümüyle perişan olup gitmeden, içimdeki insanı bulabilirim
Sayfa 211·Kitabı okudu
İtiraf edeyim ki, bunda yarı yarıya gururun da payı vardı. Akıl almaz bir meydan okuyuşla çevremdekileri kendime hayran bırakmak istiyordum, ne garip bir duygu! Gururumu ortaya koymaksızın tehlikeye atılıvermek için birdenbire korkunç bir istek duyduğumu çok iyi anımsıyorum. Belki de insan ruhu böyle art arda bin bir türlü duygudan geçtikten sonra doymak bilmiyor, giderek hırçınlaşıyor, bitkin ve düşünceye kadar yeni yeni ve daha güçlü duygulara kapılıyordu.
Sayfa 192·Kitabı okudu
Bütün vücudumu ateş bastığını hissettim, tüm parayı kırmızının üstüne sürdüm... Ama birden aklım başıma geliverdi! Bütün o gece boyunca ilk kez korkunun buzlu parmaklarını üzerimde duydum; ellerim titriyor, dizlerimin bağı çözülüyordu. Kaybetmenin benim için ne anlama geldiğini o anda dehşetle anlamıştım! Bütün bir yaşamımı ortaya sürmüştüm!
Sayfa 172·Kitabı okudu
Birkaç dakika içinde dört yüz Frederik'e yakın bir para kazanmıştım. Keşke o anda kalkıp uzaklaşsaydım oradan. Ama garip bir duyguya kaptırmıştım kendimi: Yazgıya kafa tutmak, ona dil çıkararak nanik yapmak istiyordum.
Sayfa 30·Kitabı okudu