Rahime karakış

Rahime karakış
@Rahime3592
İzmir
İzmir, 20 Eylül 1992
20 okur puanı
Aralık 2024 tarihinde katıldı
10/10
·178 syf.··
Beğendi
·
2026 4. kitabı
Son Direniş, mistik öğelerle harmanlanmış sürükleyici bir fantastik kurgu. Agarta ve Şambala ekseninde ilerleyen hikâye, sadece bir savaş anlatmıyor; güç, sadakat ve kader üzerine de düşündürüyor. Atmosferi karanlık ve etkileyici, aksiyon sahneleri tempolu. Anlatımı akıcı olduğu için kolay okunuyor ve sahneler gözünde net şekilde canlanıyor. Fantastik kurgu seviyorsan, epik ve gizemli bir evrene dalmak için güzel bir tercih.
Son DirenişSercan Öz · DOA Yayınları · 202531 okunma
Reklam

Rahime karakış

, bir kitap okudu
10/10
·178 syf.··
Beğendi
·
2026 4. kitabı
Sercan Öz
10/10 · 31 okunma
10/10
·344 syf.··
Beğendi
·
2026 3. kitabı
Sade ama çok etkileyici bir gerilim. Karakterler, atmosfer ve kurgu o kadar iyi ki bir oturuşta bitirmek istiyorsun. Sadece bir cinayet değil, insan psikolojisinin karanlık tarafına yapılan bir yolculuk. İskandinav polisiyesi sevenler kaçırmasın.
Kelebek EviKatrine Engberg · The Kitap Yayınları · 2022210 okunma
10/10
·80 syf.··
Beğendi
·
2026 2. kitabı
Bazen söylenemeyen kelimeler bir mektuba sığar… Bazen de bir kitap, yıllarca içimizde biriken duyguların sesi olur. “Babama Mektup”, bir evladın kalbinden süzülen özlem, sevgi, kırgınlık ve şükran duygularını satırlara döküyor. Okurken kendi babanızı, çocukluğunuzu ve yarım kalmış cümlelerinizi hatırlayacağınız bir yolculuk bu. Her sayfası “keşke”lerle, “iyi ki”lerle ve içten bir hesaplaşmayla dolu… Babaya söylenemeyenler, belki de en çok söylenmesi gerekenler. Bazı mektuplar adresine hiç ulaşmaz… ama kalbe mutlaka dokunur.
Babama MektupGülcan Kurtul · Tilki Kitap · 202555 okunma