Seda

Seda
@SedasLifeLibrary
"İnsan karşısındakinin tüm yaşamını durmamacasına yenilenen bir zenginlikle doldurmasını bilmiyorsa,sevilen varlığı kendimize bağlamamız için büyük bir aşk yetmez."
"Her dakika yeni yaşamlara başladığımızı ve her birinin içinde geçmişin bir düşten başka bir şey olmadığını ne diye kabul etmemeli diye düşünüyordum."
"İkili yalnızlık,bıkkınlığa,can sıkıntısına kadar varmayınca,duyguların ve güvenin ağır ağır yükselmesini sağlar,bu da bu yalnızlığı paylaşanları çok yaklaştırır."
"Belki de insanları en çok bölen şey,kimilerinin her şeyden önce geçmişte,kimilerinin de yalnızca içinde bulundukları dakikada yaşamalarıdır."
"Bilinmedik bir öz; kendimizi durmuş oturmuş bir kimyasal bileşime dönüştürmemiz için oluşumumuzda eksik olan bir öz çıkarırlar da,ondan severiz insanları."