Elif sönmez

Elif sönmez
@_Balder_
Öğrenci
Gaziantep
8 Temmuz
40 okur puanı
Haziran 2022 tarihinde katıldı
Bir şeyler eksikti onunla ilgili. Yarım bir cümle gibiydi o Ya da kurallı duran ama anlamsız bir cümle. Kıymetli hocamın kitabından:)
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Dünyanın en güzel hissi, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olduğunu bilmektir.
Gelmemeyi Sen anlat. Gidememeyi ben anlatayım Gözüm değil gönlüm kaldı Beklemek değil özlemek yordu Hani derler ya; Aşk arafta bir yoldu, Giden gitti dönen yoktu. Ve ekler Nazım Hikmet mektubun sonuna "Herkese selam sana hasret..."
"Bir şey var aramızda senin bakışından belli Benim yanan yüzümden. dalıveriyoruz arada bir ikimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki. Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda onu buldukça kaybediyoruz isteyerek fakat ne kadar saklasak nafile bir Şey Var aramızda, senin gözlerinde ışıldıyor. benim dilimin ucunda. "