birtutamesinti

Atalarımızın bir alfabe kodu geliştirmeleri yaklaşık iki bin yıl almış olsa da çocukların bu şifreyi yaklaşık iki bin günde( altı-yedi yaşına kadar) kırmaları beklenmektedir, aksi takdirde tüm eğitim sistemiyle papaz olurlar.
Sayfa 197·Kitabı okudu
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
,başka birinin düşüncelerini görebilme yeteneği bize çifte farkındalık katar: Başkasının bilincini ve kendi bilincimizi anlarız. Üç bin yıldır insanların düşünce süreçlerini inceleyebilmemiz sayesinde, başka türlü asla tahayyül edemeyeceğimiz insanların bilincini içselleştirebiliyoruz,
Sayfa 194·Kitabı okudu
Okumak tek kelimeyle bir içsellik edimidir. Amacı salt bilgi tüketimi değildir. Daha ziyade, okumak benlikle karşılaşmanın vesilesidir. James Carroll
Sayfa 189·Kitabı okudu
Her kitabın bir ruhu vardır. Onu yazan insanın ruhu ile onu okuyan ve onunla yaşayıp hayal kuran insanların ruhu. Bir kitap her el değiştirdiğinde, bir insan gözlerini o sayfalarda her gezdirdiğinde, kitabın ruhu büyür ve güçlenir.
Sayfa 127·Kitabı okudu
Çocuk kitapta yaşar; ama aynı şekilde kitap da çocukta yaşar.
Sayfa 123·Kitabı okudu