Sema

Sema
@___Sema___
Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için en değilim, daha değilim. Bu devasa iddiasızlığın verdiği özgürlüğün hastasıyım Evli ve anne.
Ankara Büyükşehir Belediyesi/Sosyal Hizmetler/Kütüphane
Laborant ve Veteriner Sağlık. Işletme. Halkla Ilişkiler....Hep öğrenci
Ankara
Ankara
403 okur puanı
Eylül 2019 tarihinde katıldı
Reklam
İnsanlar sadece iyi ve kötü olarak ayrılırlar.
O talihsiz varsayımlarına göre bütün zenciler yalan söyler, bütün zenciler temelde ahlaksız yaratıklardır, kadınlarımızın yakın çevresinde hiçbir zenciye güven olmaz, İnsanların zihinlerinin çapını gösteren bir varsayım bu. Gerçeği biliyorsunuz, gerçek şudur: Bazı zenciler yalan söyler, bazı zenciler ahlaksızdır, kadınlarımızın yakın çevresindeki bazı erkeklere güvenmememiz gerekir - ister siyah olsun ister beyaz. Ama bu her türlü insan soyu için geçerlidir, belli bir insan soyu için değil. Bu mahkeme salonunda hayatında hiç yalan söylememiş, ahlaksızca bir şey yapmamış kimse yoktur, bir kadına hiç arzuyla bakmamış tek bir erkek yoktur."
Sayfa 261
Irkçılığa Hayır
youtu.be/NikU81CfZYc … Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum … Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum … Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçeyim diye Küllenip biteyim diye Sevdirdin kendini biliyorum
Didar
Didar
İnsan ve Duygular
Aynı ben
Kitap okumak ve tek başına bir yerlere gitmek dışında bir şey yapmak istemiyordu
Sayfa 178
Doğru :)
Atticus bana, "Sıfatları kaldırırsan geriye gerçekler kalır" demişti.
Sayfa 82