Çünkü Türk milletinin son ferdi sağ kaldığı sürece bağımsızlığın sembolü olan bayrağın yere inmesi yani yurdun tümüyle işgali ve başka bir milletin egemenliğine girme şeklindeki bir olay asla söz konusu olamaz. Yani son Türk şehit olmadıkça bayrak asla yere inmez.
İki şey ruhumuzu karatır demiş Sâdi Şirazi: Konuşacak yerde susmak, susacak yerde konuşmak...
Sayfa 296·Kitabı okudu
Reklam
Elbette hayatta dürüst ol daima lâkin her yanlış olduğunu düşündüğün şeyi düzeltmeye çalışma. Belki sen yanılıyorsundur. Eğer kendinden ve bildiğinden emin olduğunu düşünürsen işte bu hâl seni pek geçmez küfre götürür. Sen aciz bir kulsun ve elbet sende şaşarsın. Fazla eminlik haline kapılırsan, şeytana bedeninin kapısını açarsın.
Sayfa 295·Kitabı okudu
"Ölme zamanı gelince, nasıl yaşamak gerektiğini anlamanın ne değeri var?"
Sayfa 292·Kitabı okudu
Ayağına takılan bir taştan, ona dokunduğun için helallik aldın mı hiç? Sadece ayağına takıldı diye sinirlendin. Ayağına takılan her taş senin dikkatsizliğin ve yanlış adımlarındandır. Taşa kızmaktansa onu koy kenara ve adımlarını özenle at!
Sayfa 291·Kitabı okudu
Reklam
1.000 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.