Herkesin kendine göre tarif ettiği Atatürkçülüğün nasıl bir şey olduğunu pek bilemiyorum, eğer bu çocukların yaptığı Atatürkçülükse, bence pek iyi bir şey sayılmaz.
Sesli kitap serisi devam ediyor. Yine YouTube üzerinden, Akın Altan'ın seslendirmesi ile dinledim. Kitabı çok güzel seslendirmiş. Tavsiye ederim.Yine bir Halil Cibran kitabı ile sizlerleyim birbiyle alakası olmayan tamamen bağımsız ve kopuk 7 hikayeden oluşuyor kitap.
1.Şeytan
2.Tarih ve Ulus
3.Yeni Hudutlar
4.Size İnanıyorum
5.Senin Lübnan'ın Başka Benimki Başka
6.Senin Fikrin ve Benimki
7. Ölüler Benim Halkım
Halil Cibran'ı tam olarak beğendim mi beğenmedim mi bilemiyorum. Deli kitabını okuduğumda çok beğenmiştim ama genel olarak okuduğum diğer kitapları ve buna Ermiş(en popüler kitabıdır) de dahil beğenemedim. Sanırım yazar bana hitap etmedi. Ama elimde bir kitabı daha var onu da okuduktan sonra bu yazarı okumanın pişmanlığını kamçılayıp tekrar yorumumu yazacağım. Ben beğenmedim ama belki size hitap eder. Çerezlik bir kitap okumak istiyorum diyorsanız eğer aradığınız yazar ve kitapları. Şimdiden iyi okumalar
Davul çalmaya başladı. Hâlâ olmalı mı olmamalı mı ikilemde kaldığım bir gelenek. Alarmla uyanıyoruz hatta sahura kadar uyumayanımız var, e oruç tutmayan da var kardeşim, onlar davulla uyanmak zorundalar mı? Bilemiyorum Altan, bence başka geleneklere daha çok sahip çıkabilirdik, seçim yapmamız gerekiyorsa illa.
Acaba kadınlar bizzat aşkın kendisiyle yetinirken ; erkekler aşkı, görevlerini ve hayatlarını kolaylaştıran ve güzelleştiren bir şey olarak mı istemektedirler?
siyah içimde orman astral pilav günüm
ihtiyar avdan dönüyor, yansın! hayvan yaralı, altın gibi ağır kanı
mutlu taklidi.. bilemiyorum altan
gece çocuklara ne güzel bir musiki dinletiyor, nahoş bir peri, ölü çiçeklerin üzerinde
beni güzelce öldür, S.K.R.M.H.R.Ş.Y.İ
— kuzum kimdir bu kont drakula?