Selamlar!Ehem ilk kez yorum yazıyorum,stresliyim,mazur görünüz
Bu kitap bana çok sardı açıkçası,çok güzel işlenmiş konusu.Verdiği mesaj da harikaydı.Ayrıca mesajı da gözümüze sokarak değil,sarıcı bir şekilde vermiş.Ve öyle bir kitap ki okuyup bir kenara atmalık kitaplardan değil,okuduktan sonra duvara baktıranlardan,hayata bakış açısını değiştirenlerden.Spoiler vermiyorum çok güzel okuyun siz görünTavsiyemdir,okuyan çok şey kazanır
Ahmet Mithat Efendi; He is an enlightened writer with a strong oratory who dominates all fields such as journalist, story and novel writer, philosopher of history and contributes to the enlightenment
Çok sevdiğin ikiz kardeşini esrarengiz bir şekilde manastırda ölü bulsaydın, ikizinin ölümünün gizemini çözmek için ne kadar ileri giderdin?
Bu kitap için cevap cehenneme bile!!!
Seriyi fantastik kategorisinde gördüğüm anda bunu okumalıyım dediğim kitaplardan biriydi. İlk kitap aşırı sürükleyici bittiği için ikinci kitabı okumamak ayıp olurdu...
Cehennem, iblis Prensler, cadı gibi temalar seviyorsanız tam size göre bir kitap diyebilirim. Kısaca özet geçmek gerekirse cadı soyundan gelen ikiz kardeşlerin hikayesini ele alıyor kitap.
Peki bu çok yakın ikiz kardeşlerden biri esrarengiz bir şekilde manastırda ölü bulunursa? Baş karakterimiz Emilia ise bunun gizemini çözmek için elinden geleni ardına koymuyor. Nona Maria'ın(Anneanesi) sakın yapmayın, bulaşmayın dediği her şeyi itinayla yapıyor. Özellikle de iblisler karşılaşmak , kan anlaşması yapmak derseniz Emilia oralarda bir yerde olabilir?kısaca Tehlike neredeyse kızımız oradadır.
Prens öfke...ehem ehem Nona Maria 'bir cehennem prensine kendini kaptırmak çok kolay dikkat et' diye torununu uyarırken okurken ben bile etkilendim. Lanet yüzünden çoğu şeyi anlatamaması kabul can sıkıcı ancak böyle olması da bir yandan iyi oldu. Karakteri çok beğendiğim gerçeğini değiştirmiyor tabii ki. Bu adamın ismi yok mu var tabi ama spoi olur :)
Kısaca gizem konusunda , yalan ,manipülasyon, şeytanlar ve şeytanlıklarla dolu bir kitap diyebilirim. Üçüncü kitabını da okuyacağıma çok eminim. Vize haftam bittiği gibi okumaya devam ettim.
İyi okumalarr
Merhabaa sevgili 1000kitap okurları bugün Elf kralı ile anlaşma kitabının incelemesiyle karşınızdayım.
Arka kapaktan konuyu özetleyecek olursak elfler ve insanlar arasında kökeni 3000 yıl öncesine
“Ayakları yere basmak denir” güzel Türkçemizde. Babalar hülyalar peşinde koşan, hayatını simüle edilmiş gergeflere asan evlatlarına bununla öğüt verir. Gerçekliğin idrakı manasına gelir bu hikmet