Elif

Elif
@elifaleph
Mesaj kutusunu kullanmıyorum.️️ Kitaptan değil, kitapsızlıktan korkmalıyız..
"Cinayet, kaza, yaşlılık, kanser, intihar ne olursa olsun sevdiğiniz bir insanı kaybetmeye hiçbir zaman hazır olamıyorsunuz. Her ölüm biraz gizemli ve açıklanamaz oluyor ve her zaman hazırlıksız yakalanıyorsunuz. O yüzden yapabileceğiniz en iyi şey elinizde kalanlarla idare etmeyi öğrenmek."
Sayfa 301 - Yanpasaj YayıneviKitabı okudu
Reklam
312 syf.
·
Puan vermedi
Her Yas On Sekiz Ay Sürer
"Cinayet, kaza, yaşlılık, kanser, intihar ne olursa olsun sevdiğiniz bir insanı kaybetmeye hiçbir zaman hazır olamıyorsunuz. Her ölüm biraz gizemli ve açıklanamaz oluyor ve her zaman hazırlıksız yakalanıyorsunuz. O yüzden yapabileceğiniz en iyi şey elinizde kalanlarla idare etmeyi öğrenmek." .... Kitabın içinde yer alan bu düşündürücü alıntı ile başlamak istedim. Gerçekten düşününce her ölüm erken ölüm ve biz her seferinde bu sona hazırlıksız yakalanıyoruz malesef. Geri dönüşü olmayan kayıplar onu karşılama biçimimizi ön plana çıkarır. Ya bunu normal karşılayıp, hayatın bir gerçeği olduğunu kabullenip Elvis ve ailesinin başardığı gibi hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz (ki çoğumuzun beceremediği şey bu!) ya da ömrümüzün sonuna kadar bu matemi tutacağız... Bu durumda bizim de geride pek sağlıklı ömrümüzün kalacağı söylenemez. Velhasıl işin özü ona cevap verme biçimi aslolan. Kitabımızda minik Elvis'in annesini kaybettikten sonraki yas süreci ile ablası ile babasının da annesinin kaybından sonraki yaşam sürecine konuk oluyoruz.
Her Yas On Sekiz Ay Sürer
Her Yas On Sekiz Ay SürerAnnie Hartnett · Yan Pasaj Yayınevi · 2020480 okunma
Elif

Elif

, bir kitap okudu
312 syf.
·
Puan vermedi
Her Yas On Sekiz Ay Sürer
Annie Hartnett
7.9/10 · 480 okunma
240 syf.
·
Puan vermedi
Sharon Stone, Amerikalı aktris, yapımcı ve eski manken. Güzelliği dillere destan bu güzel kadını biz daha çok oyunculuğu ile tanıdık. . Kitabımızın konusu oyuncunun o detayını bilmediğimiz yaşamını konu alıyor. Dışarıdan bakınca o renkli hayatlar gözümüze nasıl da cafcaflı görünüyor değil mi? Bu kitabı okuyana kadar inanın ben de öyle düşünüyordum. En azından Stone için bu kadarını düşünmemiştim diyebilirim. . Kitabımızda Stone'un geçirdiği beyin kanaması sürecini, felç geçirmesini, göğsünde oluşan tümör sebebiyle operasyonlarını okurken çok ama çok etkilendim. Stone da gerçekten az buz bir şey yaşamamış ve şükür ki bu zor evreleri güçlü duruşu ile atlatabilmiş. Ayrıca kitabımızda ailesi, çocukları,  dostlukları, Hollywood 'un bilinmeyen yüzünü gözler önüne sermiş Stone. 
İki Kez Yaşamanın Güzelliği
İki Kez Yaşamanın GüzelliğiSharon Stone · Sia Kitap · 202132 okunma
1.685 öğeden 1.639 ile 1.644 arasındakiler gösteriliyor.