FERHAT

FERHAT
@ferhat_571
Pusulam KURAN-I KERİM
MAKİNE MÜHENDİSİ
173 okur puanı
Aralık 2019 tarihinde katıldı
Böyle dehşetli bir asırda insanın en büyük meselesi, imanını kurtarmak yada kaybetmek davasıdır. (Bediüzzaman Said Nursi)
“Yeterince kitabın var” diyenlere cevabımız hazır.
Mekkenin Fethi
Ümmeti Muhammed'in bu mübarek günü anması ve hayırlara vesile olması dileği ile...
Özgür insan, okuyan insandır. Çünkü okuma; Bilgisizliği ve kör inançları yenen tek güçtür. (Thomas Jefferson)
“Allah, rahmetini yüz parçaya ayırmıştır. Doksan dokuz parçasını kendi katında alıkoymuş, birini yeryüzüne indirmiştir. İşte varlıklar bu bir parça rahmet sebebiyle biribirlerine acırlar. Hatta hayvanlar, yavrusunun üzerine basacağı endişesiyle ayağını çekip kaldırır.” Hz.MUHAMMED (S.A.V)
Mümin, yeşil ekine benzer. Rüzgâr hangi taraftan eserse onu o tarafa yatırır (fakat yıkılmaz), rüzgâr sakinleştiğinde yine doğrulur. İşte mümin de böyledir; o, bela ve musibetler sebebiyle eğilir (fakat yıkılmaz). Kâfir ise sert ve dimdik selvi ağacına benzer ki Allah onu dilediği zaman (bir defada) söküp devirir. HZ . MUHAMMED (S.A.V)
1000k