2021 3. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2021 22:42
SPOİLER İÇERİR! Her kitabında gerçek yaşamdan kopup maceralara odaklandığım ve benim için yeri ayrı olan bir seri.. Tüm filmleri defalarca izlesemde kitaplar da ki tadı alamıyorum maalesef. Filmleri izleyenler kitaplara da şans vermeli diyorum ve Ateş Kadehi hakkında konuşmak istiyorum.. Ben bir slytherin'im ve karanlık tarafı seviyorum. Bu sebeple Harry'yi eleştirmek haliyle daha kolay. Harry'nin Üç Büyücü Turnuvasını kazanmasında bile yardımlar var ve ihmaller... Cedric 'in ölmesinden biraz yönetimi sorumlu tutuyorum biraz Harry'yi ama koskoca yarışmada kupa da kontrol edilseydi de dedim içimden. Cedric 'in ölmesi kitapta en üzüldüğüm şeylerden biriydi.. Lordumun yaptığı nadir hatalardan biri de bu diye düşünüyorum.. Ve biraz kasvetli havadan çıkıp E.R.İ.T gibi harika bir şeyden bahsedelim.. Ev cinlerini koruma derneği mükemmel bir başyapıt. Mükemmel yetenekleri olması ve sadece köle olarak kullanılmaları sizi de rahatsız etmiyor mu?? Her ne kadar üzüldüğüm, kızdığım şeylerde olsa mükemmel olduğunu da belirtmek isterim. Siz neler düşünüyorsunuz
Harry Potter ve Ateş KadehiJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 200136,3bin okunma