·345 syf.····Okunma: 08 Ocak 2021 20:45 Savaş,kan ve gözyaşı...Yirminci asırda bu neden değişsin? Avrupa'nın ortasında yaşanan soykırım.Bunların içinde kalmış piyanist bir kadın.
Ana tema olarak aşk teması olsada asıl konu yapılan işkenceler soykırım ve planlı bir şekilde işlenen tecavüzlerdi.Acı ve ızdırap o kadar gerçekçi bir şekilde anlatıyor ki insan okudukça bu kadarda olamaz diyor.Ve siz o kadar utanıyorsunuz ki yaşananlar adına,ölümlere, işkencelere.
Kitap Suada karakterinin üzerinden ilerlese de aslında çoğu insanın hayat hikayesini görüyoruz.Edina'nın,Ayşe'nin,Kerime'nin ve daha nicelerinin... Trajikomik bir şekilde kadınların yardım almaya giderken süslenmelerini, İran'ın yardım karşılığında kadınların kapanmasını ve mezhep baskısı yapmasını.Sonuç olarak bu kitabı okuyun,önerin.
Bu kitap için keyifli okumalar dileyemeceğim.Kalbinizdeki sızı ve ızdırapla okuyun.