tuzak 5/5
2021 3. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2021 00:51
Evet hepinize merhaba. Bugün 2021’in ilk serisini bitirmiş oldum. ‘’İsyan’’ ve ‘’tuzak’’. Şimdi Tuzak’ın yorumu ile sizlerleyim. "İçinde bulunduğumuz dünya, yaşaması kolay bir dünya değil." Konusu: Nefes al! Hayatta kal! Sevdiklerini kurtar! Ve sil baştan, tekrar! Daiyu, Zhou ve arkadaşları, Jin Holding'i patlatmalarının ardından hayatlarını düzene sokmaya uğraşıyorlardı. Lingyi, şüpheli bir mesaj aldığı çocukluk arkadaşına yardım etmek için Şanghay'a gittiğinde, karşısına yine aynı isim çıkmıştı: Jin. Bir cinayet ve hırsızlığın ardından, bu sefer kökten bir çözüm bulmak için eski ekibi tekrar toplamaktan başka şansı yoktu. Yorum: Yazarın 2.kitapta konuyu nasıl yeniden Jin’e bağlayacağını çok merak ediyordum. Bu bağlama görevini Jany üstelenmiş oldu. Jany, geliştirdiği hava filtresi ile daha uygun ve daha uzun -tabi daha kaliteli- hava imkanı sundu. Bunu duyan Jin rahat durur mu? Hemen kızdan o hava filtresini istedi. Jany hava filtresini meilere yardım için ürettiğini, satmak istemediğini söyleyince kızdan zorla almaya kalkıştı. Jany, çocukluk arkadaşı Lingyi’den yardım istedi ve macera tekrardan başlamış oldu. Kitap da ara ara farklı kişilerin ağzından okuduk ve bu cidden hoşuma gitti. Daiyu’ya ilk kitapta güvenmiştim ve güvenimi sarsmadı. Victor’un yokluğu aşırı belli oluyordu. Ah Vic… Kitabı genel olarak evdim. Macera dol bir kitaptı. Okumaya değer. @herasausade instagram hesabıma beklerim :)
TuzakCindy Pon · Yabancı Yayınları · 2020642 okunma