2021 1. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2021 16:06
Burada ilk yorumumu en sevdiğim seri üzerinden yapmak istedim. Dönüş Yok serinin dördüncü kitabı ve yazar diğer kitapları gibi yine harika bir kurgu sunmuş bizlere. David Raker gibi bir karakteri tanıdığım için çok mutluyum. Kendisi polisiye kitaplarında olmasını sevdiğim dikkatli ve zeki karakterlerden biri. Öyle ki tekrardan okumama ve olay örgüsünü bilmeme rağmen çoğu kısımda şaşkınlığımı gizleyemeyip defalarca okusam da ilk defa okuyormuşum gibi aynı duyguları hissettim ve bundan sıkılmak yerine memnun oldum . Bu kitapta da David, üçüncü kitabın sonunda ölüme giderken nasıl da hayata döndüğüyle başlıyor ve ona gelen eski sevgilisinin yardım istemesiyle kendini tekrar birilerinin peşinde buluyor. Bu defa olaylar çok farklı yerlere uzanıyor ve bir fotoğraftan konu nazilere kadar sıçrıyor. Bir de üstüne bilmediği büyük bir sırrı öğreniyor. Tim Weaver yine döktürerek heyecanı bir an olsun bizden uzaklaştırmıyor. İki yıldan fazladır devam kitaplarının yayılanmasını beklerken tekrar okumamda David Raker ve yaşadıklarını nasıl da özlemişim. Dilinin akıcılığı ve olayların birbiriyle bağlantısı okurken alıp götürüyor ve ansızın kitabın btiriyorsunuz. Her kitabını ayrı ayrı seviyorum bu da beni daha çevrilmemiş olanların kim bilir ne kadar harika olduğunu düşünmeme neden oluyor. Daha fazla insanın bu seriyi okumasını isterim. Polisiye seven ama hala bu harika seriyle tanışmamış olanlara tavsiyemdir. Kitapla kalın. #dönüşyok #timweaver #polisiye #ephesusyayınları #1000k
Dönüş YokTim Weaver · Ephesus Yayınları · 2016171 okunma