Ayçiçeği karnavalı
2021 2. kitabı
-Az spoi olabilir- Merhaba bugün sizlere Ayçiçeği Karnavalı kitap yorumu ile geldim. Ve söylemeliyim ki çok mutluyum. Kitabı iki günde bitirdim. Bana çok şey kattı diyebilirim. Bir klasik kitap kadar vardı. Bu kitabı gerçekten herkese söylemek ve okumalarını sağlamak istiyorum. Kitapta verilen mesajlar çok iyiydi. Bu kitbı Dolunayın bakış açısından okuduk ve tabiki bu yüzden Dolunaycıyım! Dolunay karakteri aslında size nasıl geldi bilmiyorum fakat bana göre cidden güçlü ve iyi bir karakter. Dolunay yerinde olsam o pastayı anında batuhanın yüzüne çarpardım! Kitap boyunca Dolunayın iyiliği beni cidden şaşırttı. Çünkü onun yaptığı hiç bir şeyi yapacağımı düşünmüyorum açıkcası. Dolunayın insanları kandırmasına rağmen masum bulan tek ben olamam bence! Yada ben gözümde Dolunayı çok büyüttüm. Onun haricinde kübra ve Asır karakterleri çok hoşuma gitti. Aslında kitabın herhangi bir yerinde gıcık olduğum her karakter kitap sonunda benim için harika insanlar oldular. Kitapta sanırım sadece Ayzanın babasını sevemedim! Bu kitabı okuyunca iyi birimiyim diye sorguladım açıkcası. Ve bu kitap cidden bana çok şey kattı. Kapağı da çok hoşuma gitti ayracı da aynı şekilde. Herkese şiddetle tavsiye ederim. <3
02:02 Ayçiçeği KarnavalıN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20205,6bin okunma