2021 6. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2021 20:20
Selamlar, keyifli günler. Keyifle okuduğum bir kitabın yorumuyla geldim: Shanon Stacey - Sahte Aşık. Sean Kowalski, ordudan ayrılmış, yeni bir başlangıç yapmak için bir süre kafa dinlemeye karar vermişti. Kuzeninin barının üstündeki daireye yerleştiği sırada kapısı çaldı. Kuzenini karşısında bulmayı beklerken karşısısında, ateşli bir kadın buldu! Sean, kadın konuşunca, onun, sadece ateşli ve güzel olmadığına ayrıca zırdeli olduğuna da karar verdi. Kadın, onun, sahte nişanlısı olmasını istiyordu! Emma, büyükannesini mutlu etmek için bir yalana hem de büyük bir yalana başvurmuştu. Ve şimdi yalanın ortaya çıkmaması için Sean Kowalski’ye ihtiyacı vardı. Yakın arkadaşının akrabası olan Sean hakkında çok şey duymuş, yalanında onun ismini kullanmıştı. Şimdi ise büyük bir sorunu vardı: Büyükannesi onu ziyarete geliyordu! Büyükannesi onu görmeye geldiğinde Sean’ın onunla yaşaması gerekiyordu yoksa... İşte Emma bunu düşünmek istemiyordu. Emma ve Sean aynı evi paylaşırsa bu iş sahte olarak kalmaya devam eder miydi? Yine bir serinin son kitabıyla hikayeye başlamışım ama pişman mıyım, asla! Çok keyif alarak okuduğum, çok nahif bir hikayeydi. Emma, büyükanne, Sean ve Sean’ın ailesini çok sevdim. Emma ve Sean’ın ince düşünceli oluşları çok hoşuma gitti. Ve aralarındaki o çekimi, her ne kadar inkar etmek için uğraşsalar da “aşkı” okumak harikaydı. Yazarın kalemiyle ilk kez tanıştım ve çok sevdim: Akıcı ve sürükleyici bir anlatımı vardı ama bazı yerlerde çok hızlı geçişler oldu yine de “o kadar da olsun” dedim. Serinin son kitabıyla başlayınca ilk iki kitabı merak ettim ama baskısı tükenmiş. Umarım @nemesisyayinlari yeni kapak tasarımıyla basar.
Sahte AşıkShannon Stacey · Nemesis Kitap · 2020101 okunma