···Okunma: 06 Ocak 2021 11:13 Asker konulu kitapları seviyorum ve bu kitapta da öyle bir şey olacağını düşünerek almıştım. Birkaç cümle haricinde askerlikle alakalı hiçbir şey olmadı eğer siz de benim gibi düşünüp alacaksanız, almayın. Genel olarak kitaba baktığımda ise kitabın ortaları benim için ilgi çekici değildi, sıkıldım biraz açıkçası. İlk ve son sayfaları çok daha güzeldi, bu yüzden bu puanı verdim. Onun haricinde çok fazla karakter vardı. İnanılmaz fazlaydı ve çok detaylı bir açıklama yoktu karakterler hakkında, bu yüzden belki de sıkıldım. Çünkü kim nerede, kimin neyi oluyor, kaç yaşında gibi sorularla çok fazla boğuştum. Sanırım bu birbiriyle yalnızca kişiler açısından bağlı, konuları farklı olan bir serinin üçüncü kitabıymış. O karakterleri anlayabilmek için karakterlerin kendi kitaplarını okumam gerekiyormuş. Açıkçası bu benim hoşuma gitmedi, diğer kitapların konularını çok sevmediğim için okumamıştım ama bu, okumak istediğim kitapta bana biraz sorun çıkardı. Bunun haricinde güzel bir kitaptı. Aşkı beraber keşfettik, gururu tattık, arkadaşlıktan bahsettik... Genel olarak bakıldığında hoş bir aşk kitabıydı.
Keyifli okumalar! :)