···Okunma: 14 Aralık 2020 12:41 Yazarın diğer kitabını daha önce okumuştum ve dilini beğendiğim için bu kitaba başlamıştım sonrasında. Kesinlikle ama kesinlikle bu kitap çok çok çok daha güzeldi! İnanılmaz karakterler, inanılmaz bir işleyiş, inanılmaz bir kurgu vardı! Öylesine güzeldi ki tek oturuşta bitirdim. Harikaydı. O kadar çok yere post-it yapıştırdım ki, renklerim bitti. :)
Normalde ikiden fazla başkarakteri olan kitaplardan pek hoşlanmam çünkü okumak istediğim karakterler yerine başka karakterleri okumayı istemem ama bu kitapta dört başkaraktere de bayıldım. Hepsinin ayrı bir hayatı, ayrı bir hikayesi, geçmişi vardı. Onları öğrenmek için sabırsızlanırken bir de her karakterin farklı yeteneklerini okuduk ve bu inanılmazdı! Üstüne bir de bu karakterleri aynı olay üzerinde takım halinde okumak harikaydı! Sanırım ikinci kitabı da çıkacakmış, onu beklemenize gerek yok başlamak için çünkü birinci kitap da oldukça iyiydi ve sonu yarım kalmadı. Bir sürprizle bitti. İkinci kitap elbette çok çok güzel olurdu ama birinciyi okumak için ikinciyi beklemenize gerek yok.
Kısacası, kesinlikle önerebileceğim harika bir kitaptı. Hâlâ okumadıysanız hemen okumanızı öneririm.
İnanılmaz ötesiydi!
Keyifli okumalar! :)