Herşey korku ve gerilim filmlerini andıran bir şekilde başlıyor kitabımız da kendinizi bir anda dev bir ekranın içinde insan hortlaklardan kaçmak isterken buluyorsunuz. 2020 yilinda baş gösteren bir salgın ile insanlar hortlaklaşiyor.Devlet düşmüş salgından kurtulan insanlar yanlız kalmıştı ve YŞTC' bin lideri yamaç'in devlet başkanı olmasını kabul etmiş ve aldığı kararlari desteklemislerdir artık ülkede salgından kurtulan insanlar hayvanlar ve cinler vardır. İnsanlar ülkenin gelişimi için cinlerden destek alır. Yamaç'ın verdiği kararlar doğrultusunda hareket eden insanlar ve cinler yaşanan birkaç problemden sonra refah içinde yaşamaya başlarlar. Bunlara başkan yamaç Hz. Süleyman'ın yüzüğünü taktıktan sonra hayvanlarda katılır. Bu hastalığın aşısıda bulunduktan sonra Dünyada tek devlet olan uzaya Fezmonot larini göndererek altın madeni bulan YŞTC' ye zenginlik refah ve mutluluk hakimiyet sürer. Kitabimizin sonu sürpriz bir şekilde yazılmış eğer bunu söylersem büyük spoiler vermiş olurum ve bu kitabı okumayanlar büyük haksizlik olur .
Gerçekten güzel bir kitap olmuş eğer eleştiri yapacak olursam ana karakter olan yamaç' ın herşeye hükmetmesi olabilir ama bu da görülen bir hayalden ibaret olduğu için çokta rahatsız etmedi. Kurgusu güzel yapilmis bir kitap.