Bugün canım arkadaşım Tuğba Atıcı Coşar in ilk bebeği "Beklenmedik Anda" ile geldim. Zaten hikayelerimde paylaştığım alıntılardan ne kadar sevdiğimi anlamışsınızdır. Öncelikle ben aşk türünde kitaplar okuyan birisi değildim. Hatta 2 3 aydır kitap okuyan birisi değildim. Hem bu kitap 427 sayfa hemde aşk, nasıl okuyacağım bilmiyordum ve sevmeyeceğimden çok emindim ama öyle olmadıı. Ben kitaba tek kelimeyle ba yıl dım. Karakterlerin uyumu süperdi. Bir an keşke bende orda olsam diye sayıkladım hatta Betimlemesi ve anlatımı da çok iyidi. Bütün hikaye, ortam gözünüzde çok rahat canlanıyor. Konusunu aşağıya bırakacağım şimdi kendi düşüncelerimi aktarmaya devam ediyorum. Kitapta bir kız grubu varrr. Ana karakterlerimizin yakın arkadaşları çok sık okuyacaksınız zaten. ( Ana karakter Masal'ı sevmedim de bu arada mızmız şey ) O kız grubunda bir Oya varr bir Oya varr yani düşüncelerime her zaman tercüman oldu. Laf sokulması gereken yerler olsunn, sataşılması gereken, birinin soru yağmuruna tutulması gereken yerler olsunn ve özellikle birinin belasını bulmasına yardımcı olmak olsun tam birr profesyonel. ( Tuğba kendini mi yazmış ne ) Erkek ana karakterimiz öküzgillerden Sedat. Oyanın kocasının abisi oluyor kendileri. Onu en başta hiç sevmiyordum sonra sevmeye başladım sonra bi baktım küfrediyorum en sonunda da sevdim sbsbshs Onu okuyunca anlarsınız ama genel olarak kitaba çok güzel renk katmış
Kısaca bu şekilde, ben şuan kendimi spoi vermemek için zor tutuyorum. Aşk türünden uzak, hiç sevmeyen insanların bile sevebileceği bir roman. Yanlız şöyle birsey var 15 yaş altı okumak için biraz bekleyebilir bence.
#konusu
Masal, hayatta mutluluktan başka bir beklentisi olmayan, kendi halinde bir kadındır. Yıllar önce bir arkadaşının düğününde karşılaştığı gizemli ve yakışıklı genç adamdan çok etkilenir fakat bu ilk ve en derin aşk deneyimi bir ret yanıtıyla sonuçlanır. Masal yıllar sonra bu gizemli adamla tekrar karşılaştığındaysa kendini beklenmedik anda içine düştüğü bir alev çukurunda buluverir. Artık ne alevlerin hararetinden, ne de onu sımsıkı sarmalayan bu çukurdan uzaklaşabilecektir.
Ateşle oynayıp sağ çıkabilmek mümkün müdür?