2021 8. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2021 21:10
Büyük beklentiler içinde başladığım kitap maalesef hüsranla sonuçlandı. Esrarengiz bir cinayeti çözmek için aralarında rekabet olan iki dedektif ve hiçbir şeyden haberi olmayan polis görevlendiriliyor. İkinci bölümde olan olaylar çok heyecan vericiydi ama kitaba başladığımdan beri sürekli resmi şekilde yapılan diyaloglar ve karakterlerin sürekli birbirine bay diye hitap etmesi artık beni Bay'dı. Örnek vermek gerekirse "Bay Roibn, Bay simon ve bay david'e seslendi" tarzında sürekli bu kelimeleri kullanıyordu. Yazım tarzı akıcı değildi ve okuduğumdan açık konuşmak gerekirse çok fazla bir şey anlamadım. Bunların yanı sıra çok fazla isim vardı. Yazar hep yabancı isim kullandığı içinde karakterleri hatırlamakta zorluk çektim. Türkçe bir isim olsaydı belki daha iyi anlayabilirdim. Kitaba 100. sayfaya kadar sabrettim. Okuduklarımı anlamamanın yanında sıkılıyordum ama belki ilerleyen bölümlerde belki düzelir belki severim umuduyla okumaya devam ettim ancak yine ve yine aynı sonuca çıkınca artık okumayı bırakma kararı aldım.
MakabilKorkmaz Korkmaz · Elpis Yayınları · 202035 okunma