2021 2. kitabı
O kadar güzelki şuan yorumunu yazıyorum ama onların güzelliğini anlatıcak kelimem bile kalmadı. Ulaş bu güne kadar okuduğum en iyi karakterdi. Kitabı elime ilk aldığımda wattpada karşı büyük bir ön yargım vardı ve bu kitap gerçekten wattpadan mi çıkmış diye ortada dolandığımı hatırlıyorum. Ulaşı okurken bir kez daha anladım ki bazı adamlar dokunarak değil kelimeleriyle sevdiğini hissetiriyor Ulaşı uzun uzun anlatmak istiyorum aslında ama bir yandan da onun hakın da düşündüklerimi kendime saklamak istiyorum :') Arya'm masum meleğim benim. Keşke seni yanıma alıp sımsıkı sarılabilsem bir kitabı ilk defa karakterle aynı duyguları yaşayarak okudum Aryanın yerine defalarca kendimi koydum :'( Yaşadıklarına rağmen hâlâ o kadar saf ve masum kalışına hayran oldum. Sanırım okurken yan karakterlerine de aşık olduğum yegane kitaplardandı, Argu, Kutay, Eren, Bahadır ve Can abi hepsinin düşünce tarzı zevkleri ve konuşmaları o kadar iyidiki hepsinden ayrı ayrı bir çok şey öğrendim. Ulaş Tütüncü sen gerçekten mükemel bir adamsın. Şuan nerde nasılsınız bilmiyorum ama umarım mutlusunuzdur benim minik bebeklerim @/nazobooks
AteşFiliz Puluç · Agapi Yayınları · 20183,216 okunma