2021 3. kitabı
Ruh Kadehi Selamlar Sonunda yorumunu çok girmek isteğidim Ruh Kadehinin yorumuyla karşınızdayım (İlk kitabın yorumunu da hesabımda bulabilirsiniz) Ben kitabı her şeyiyle çok sevdim bana çok şey öğretti. İlk kitap yorumunda baya Nilden bahsetsetmiş olsamda bu yorumda da bahsetmeden edemiycem kendisi gördüğüm en güçlü ve en güzel seven karakterlerden biri kesinlikle ona hayranım Vee Pamir ben kitaba başlarken şunu düşünmüştüm Pamir yine bir şeyleri umursamaz gerçekleri göremez demiştim ama Pamir o kadar merhametli güzel kalpli bir adam oldu ki hislerini dile dökmese de kalbinden Nili çok güzel bir şekilde sevdiğini bize hissettirdi Melih ") O kadar fedakardı ki masum sevgisine hayran oldum her şeye rağmen o imkansızlığa rağmen sevgisi o kadar güçlüydü ki... Ben Yaren ve Mine dışında diğer karakterleri de çok sevdim hepsi bütün olaylara kötülüklere karşı bir bütün oldular bu çok güzeldi Yareni anlayamadım Mine en baştan amacını belli etsede Yarenin bir amacı da yoktu bu yüzden ikisinide hiç sevemedim Vee fantastik kısımlar o kadar iyiydi ki heycanla diğer bölümleri okudum hem aşkı hem fantastiği o kadar güzel işlemiş ki Beyza abla ben kesinlike çok sevdim unutamıycağım bir kitap Küçük spoi:sonunda göz yaşlarınız akıcak Siyah Kuğu serisi iki kitap fakat Pamir ve Nilin hikayesi tam anlamıyla bilmiyor yazarımızın diğer kitabı olan Açık Yaralar ve Dikiş izlerinde de bir bölümde onları okuyoruz Umutlu ve Mutlu Kalınnn Sevgili Dostlarım
İnsan ve Duygular
Ruh KadehiBeyza Aksoy · Epsilon Yayınevi · 20204,247 okunma