Sabin'i anlatmaya başlamadan önce bir hatirlatma yapayim cunku buna gerek war burda sık sık Güvensizlik iblisinden bahsediliyr bunu bilmekte yarar war :) Yüzlerce yıl önce Avcılar Güvensizlik iblisi Baden'ı öldüruyorlar ve iblisler iki gruba ayriliyorlar. Avcılardan intikam almak isteyenler ve huzurlu bir ortami secenler. Huzurlu kisimda Maddox, Paris Lucien, Reyes, Aeron ve Torin. (Asil adamlarm).. Avcılardan intikam isteyen grup ise Sabin, Strider, Amun, Gideon, Camio ve Kane. Bu iki grup kendilerine büyük tehdit oluşturan Avcılara karşı birleşiyor. (Bu olay ilk kitapta oluyor.) Sabin we ekibi cikageliyorlar. Basta gelmelerini cok gereksiz buldugum ama tanidikca sewdigm iblisler :D ama yine de hep ilk adamlarimi anlatsaymis sonra bu iblislere gecseymis yazar diyorum. Adamim Paris ve Torin resmen son 2 kitap :(
Sabin arkadaşlarını ve kadınlarını gördüğünde onları kıskanıyor nasil kiskanmasin ki aralarindaki bag oyle boyle kuwwetli ben de kiskanyrm :D ama böyle bir şey yaşayacağını düşünmüyor. O savaşçı kimliğiyle var oluyor. Onun icin hersey kazanmak ondn baska bisi onemli deil. Aynı zamanda içinde şüphe iblisini barındırıyor. Hayatina ne kadr kadin girerse girsin iblisi her dewreye girdignde kadinlar intihar ediyor ve Sabin de artik kadinlardn uzak duruyr cunku her yaklastignda sonu husran.Ama Mısır'daki pramitlerde antik nesneleri ararken karşısina Gwen cikiyor ve kendini ona cekilirken buluyor. Gwen avcilar tarafindan tutsak edilmis. Avcilarin baskalarina nasil eziyetler ederken izlemeye mahkum edilmis.Aynı zamanda bir Harpy. Harpy'lerin özelliklerini kitapta öğreniyoruz. O yuzden aciklamiyorm merak edin :) Gwen'in yasadigi onca seyden sonra özgüveni zaten yerle bir olmuş bu yuzden Sabin ondan özellikle uzak durmaya çalışıyor ama olmuyor. Gwen'in kız kardeşleri de war kitapta we 3u de birbirnden catlak :) Gwen hep onlar gibi iyi olmak istemis. Bu firsatta Sabin tarfndan gercklestrliyr. Aynı zamanda bu kitapta da Gwen'le ilgili cok can alici birseyler ogreniyorz cok merak edyrmm dier kitaplarda neler olucak bu konuyla ilgili. Artikn 4'te bitti sira Esas adamlardn Aeron da bakalm beni nelr bekliyor. Bu seri cok guzel okuyun we de okutun ;)