01.01 Bugün Adımı Sen Koy Kitap Yorumu
2021 3. kitabı
Okunma: 05 Şubat 2021 19:28
Kitabın konusu ile başlayayım. Baş karakterimiz bir kanser hastası ve çok az zamanı var ve baş karakterimiz çocukluğundan beri tanıdığı Baran'a sırılsıklam aşık. Baş karakterimizin babası genelkurmay başkanı ve kızının bütün hayatını yönetmek istiyor ama kızımız babasına karşı çıkıyor ve son zamanlarını özgür geçirmeye çalışıyor ve biz bunu okuyoruz. Kitabı sevdim, puanım 8/10, kırdığım puanlara gelirsek ; bence kitabın birinci dezavantajı bölümleri yaklaşık 30 sayfa ve ben okurken ciddi anlamda dikkatim dağıldı ve bu yüzden akıcı değildi. Kitabın ikinci eksisi kitapta bazı mantıksızlıklar vardı bunlara örnek verirsek 6.bölümün sonunda bir olay oluyor ama 7.bölümde sanki hiç öyle bir olay olmamış gibi kitap devam ediyor. Onun dışında Baran ile aralarında olanları okumak çok zevkliydi. Karakter analizi yapmak istiyorum. Baş karakterimiz çok pozitif bir insandı eğlenceli ve bütün anlarının iyi geçmesini istiyordu. Baran'ın dediği gibi yazar olsa çok iyi işler çıkaracak bir karakterdi. Baran'a gelirsek karakteri benim çok hoşuma gitmedi çok soğuktu ve bu soğukluğu bir önceki kitaptaki Nazlı'nın gibi çok haklı bir nedeni de yoktu bu yüzden karaktere ısınamadım. Nazlı'nın babasından nefret ettim özellikle kitabın son 50-60 sayfada yapabileceği en berbat şeyi yaptı. Son olarak kitapta çok fazla post-itleyecek kısım vardı çoğunu alıntılamadım ama hepsini alıntılamayı düşünüyorum.
Aşk
01:01 Bugün Adımı Sen KoyN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20205,8bin okunma