Robit.....
2021 14. kitabı
Okunma: 05 Şubat 2021 22:57
Robit | Kitapyorumu #kitaperestkizyorumluyor Robit,bir robotun ağzından okuduğumuz sımsıcak bir eve dönüş hikayesi Kısaca konusu; Robit bir gün hatırlayabildiği sadece iki buçuk hatırasıyla bir hurdalıkta uyanır.Oraya nasıl gittiği hakkında hiç bir fikri yoktur.Sahi,küçük kız nerde? Robit kısa süre içinde kendisinin diğer robotlardan farklı olduğunu anlar.Çünkü o,"hissedebilen" yani "duyguları olan" bir robottur.Ama çok geçmeden kendisi gibi duyguları olan yeni arkadaşlar edinir.Robit yeni arkadaşları Noke ve Red ile tehlikeli bir yolculuğa atılır. Öncelikle kitabın yazım tarzı çok çok güzeldi.Olayları bir robotun gözünden okumak çok güzeldi.Kitabı okurken bazen gülümsedim,bazen şaşırdım,bazen hüzünlendim.Kitap,tüm insanların kendilerine ait robotları olan bir şehirde geçiyor. Robit'e hiç benzemeyen robotlar bunlar.Düşünemiyorlar,kendilerine ne emredilirse onu yapıyorlar.Ama Robit bir "oyun arkadaşı" Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim.❤ |10 yaş ve üzeri okuyabilir|
Robit - Minik Bir Robot Dev Bir MaceraShane Hegarty · Genç Timaş Yayınları · 2020246 okunma