incelemede yazan soruyu yanıtlar mısınız?
2021 5. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2021 15:13
Quasimado'nun Esmeralda'ya olan aşkını anlatan ölümsüz bir eser ! Victor Hugo'nun betimlemeleriyle süslediği bir eser . Eser yazarın üçlemesinden biri olan Nötre Damenin kamburunu tıpkı diğer eserlerinde olduğu gibi bize PARİS'İN tüm köşelerini tek tek atlamadan anlatmış. Genç bir annenin çocuğuna, güzel bir kızın da annesine kavuşması Bir din adamının ruhani duyguları dışındaki duygularını Vs. Vs. Bunlarla uğraşmiyacağım kitapta ilgimi çeken bir bölümden giriceğim. Kristal bir vazo ve toprak bir çanak hangisini tercih ederiz? Tabikide kristal vazoyu ama peki ya vazo susuzsa ve çiçeklerini solduruyorsa bunun aksine toprak çanak çiçekleri ilkgünkü tazeliğiyle koruyorsa? Bu tıpkı şey değilmi bizi seven kalbinde taşıyan biri mi yoksa bizi kalbinde taşımayan bizim sevdiğimiz biri mi? Esmeralda bu soruyu kristal vazodaki çiçekleri tercih ederek sevmek dedi zaten peki siz olsanız ne derdiniz ? SEVMEK Mİ? SEVİLMEK Mİ?
Anket
Notre Dame'ın KamburuVictor Hugo · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202242,1bin okunma
En sonunda anlıyorsun aslında ne kadar büyük bir aşk olduğunu
Sevilmek her zaman daha iyidir önemsenmek vesaire
Sevmek sanırım çünkü karşı tarafın seni sevdiğinden emin olamazsın. Ama burada toprak çanak.Zaten açgözlülük yapıp kristal vazoyu seçmek..Ama bir de şu var :Gerçek hayatta ne olacağı bilinmez.Burada ay ben insanları dış görünüşüyle yargılamıyorum diyenleri görüyoruz. Bu arada çok hoş bir inceleme olmuş
m͛e͛r͛v͛e͛
Teşekkürler.haklısınız dış görünüşe göre yargılanmamalı bir insan
m͛e͛r͛v͛e͛
Ehem biriside fikrini yazmamış boşuna mı anket yaptık konuyu soruyu cevaplayın