Puan vermedi·424 syf.····Okunma: 28 Ocak 2021 23:33 Selamlar, keyifli hafta sonları. ️ Elle Kennedy’nin yazmış olduğu Briar Kampüsü’nün ilk kitabı Takip’in yorumuyla geldim.
Summer, geçen sene abisi Dean’ın yanına geldiğinde Fitzy’i görmüş, çok beğenmişti. Ama Fitzy, hiç oralı olmamıştı ya da öyle olduğunu sanmasını istemişti! Summer, okul değiştirip Briar’a gelip kalacak yer bulamadığında sevgili abisi kalacak yer olarak, Fitzy ve üç hokey arkadaşının evini ona ayarlamıştı. Summer, hoşlandığı erkekle aynı evde kalmak için heyecanlı olabilirdi eğer Fitzy’nin kendi hakkında söylediklerini duymasaydı! Şimdi ise ondan anca nefret edebilirdi!
Fitzy, hiçbir zaman duygularını göstermekte iyi olmamıştı. Summer, ona karşı bu kadar açıkken bile kaçıyordu ama tabii ki tek sebep duyguları değildi: Dean ile yakın arkadaşı olması ve ev arkadaşı Hunter’ın Summer aşık olması da vardı! Yine de Summer’a karşı hissettiklerine engel olamıyordu.
Söyledikleri ve yaptıklarıyla Summer’ı kırdığında onun başkasına gitmesine göz yumabilecek miydi?
Elle Kennedy’nin kalemini özlemişim. Yine akıcı anlatımıyla, heyecan ve merakla bir günde kitabı bana bitirtti. Summer’ı sevsem de bazı yaptıkları bana hoş gelmedi açıkçası ve tabii Fitzy’nin davranışları da. İkisinin de bazı hataları vardı ama hangi insanda yok ki? Yine de Fitzy’i bir tık daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. 1,97’lik iri cüssesinin altında kesinlikle harika bir kalp vardı. Summer’a kızsam da feminist duygularını sevdim. Okurken Brianna ve Jake’i merak etmiştim, şimdi sıra onlarda. Fitzy, Summer’a neler söylemiş, Summer’dan vazgeçebilmiş mi, merak ediyorsanız, keyifli okumalar.