Tek yönlü bir bilet ve dönüşü olmayan bir yolculuk... İşte Nur'un hikayesi böyle başlıyor.
Nur bütün hayatını ve hayatındaki bütün eziyetleri acıları bırakarak Avustralya'ya kaçıyordu. Tek çaresi onu öldürmek isteyen ailesi ve eşinden kaçmaktı. Ya ölecek ya da hayata tek yönlü bir biletle bir kez daha sarılmaya çalışacaktı ve tercihi hayata bir kere daha sıkı sıkı tutunarak bütün kötülüklerden kaçmaktan yana kullandı.
Kitabımızın adı Kaçış. İsmine yaraşır bir konuyu ele almış. Nur'un ölüme varan hayatından kaçması. Kitabımız 8 ayrı bölüm olarak akıcı bir dil ile yazılmış olup bizi Nur ile beraber bütün duyguları paylaşmaya, sayfaları çevirdikçe çevirmeye teşvik ediyor. Aralarda görsellere de yer verilmesi olayları ve mekanları hafızamızda canlandırma konusunda oldukça faydalı olmuş.
İkinci kitabımızı da merakla beklememiz gerekiyor. Çünkü Nur asıl hikayesini ikinci kitapla bizlere sunacak. Şimdi korkularından kaçtı peki ya sonra?
Nur gerçekten hayata tekrar tutunabilecek mi yoksa herşey daha da kötü mü olacak? Işte bunu ikinci kitabımızda okuyup göreceğiz dostlarım.
-" Gerçek şu ki; bir ailede iletişim, anlayış, sevgi çok önemli. Eğer ebeveynler çocuklarıyla iyi bir iletişim kuramazlarsa onları kaydederler. Çünkü herkesin sevilmeye ve anlaşılmaya ihtiyacı vardır. Eğer evde ailesiyle iletişim kuramıyorsa, bu eksiklik, Nur gibi dışarıda tatmin edilmeye çalışılır. Ve bunu tatmin eden grup ve kişiler çocukları istedikleri gibi kullanıp yönlendirebilirler. Sevgi, anlayış, hoşgörü bu kadar önemli."
@angelina_masal_nur_ayo
@mervenin.kitapligi @ozanyayin
#kaçış #tavsiyekitap #bookblogger #bookstagramturkey #neokudum #okudumbitti #kitapönerisi #keşfetteyiz #keşfet #takipet #okumaközgürlüktür
#kitaplakal #okumakayrıcalıktır
#okuyucukadınlar #okumaeyleminekatıl #hobimphoto #hobimstyle