2021 25. kitabı
İyi akşamlar Funda Keskinsoy ile birlikte TREND YAYINEVİ kitaplarından yazar #ümitziyaaltı beyin kaleminden #içindekiiçinde kitabını okuduk. Anne ve babasını kaybeden Sedef'e ikinci bir darbe de sevdiği Ozan'ın trafik kazasında ölmesiyle gelir, artık, hayatı alt üst olmuştur. Bir şekilde hayata tutunmaya çalışırken gördüğü bir rüya ona bambaşka bir dünyanın kapısını açar. Artık İlahi bir yoldadır bu hayat için araştırmalar yapar. Semazenleri, Mevalana'yı araştırır ve bilgi sahibi oldukça daha farklı bir yaşam başlar onun için. Açıkcası, bende Sedef'e beraber araştırdım, hatta Semazenlerşe Sema yaptım. "Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla!" Yazarımıza bu güzel kitap için çok teşekkür ederim, kalemi daim olsun. TREND YAYINEVİ #ümitziyaaltı Funda Keskinsoy #fundaileheryerdeoku #neokudum #hürriyetkitapsanat #hürriyetkitapkulübü #duygusalkitaplar#bokstragam #kitaplardankesitler
İçindeki İçindeÜmit Ziya Altı · Trend Yayınevi · 202029 okunma