Puan vermedi·496 syf.····Okunma: 17 Şubat 2021 11:59 Merhabalarrr! Bugün sizleree Elmalı Turta kitabının yorumuyla geldim. Bence set olan hiçbir kitap birinci kitabının yerini tutamaz. Elmali Turta icin diyecekelrim şunlar kitabi yaşadım anlattıkları her bir sahne benim icin cok kiymetliydi ve ben o sahneleri yaşadım. Aslinda bakıcak olursak kitabi okurken hem ağlarsınız hem de gülersiniz bir çok duyguyu bir arada yaşarsınız diyebilirim. Ikinci kitabimiz şöyle başlıyor birinci kitabin sonunda Ahmet vuruluyordu ve kitap ordan devam etti. Ahmet iyileşti. Sahra Emir ile Ahmet arasında cok gidip geliyor. Ahmet'e olan aşkı onu Emir'in ona olan aşkını görememesini sağlıyor taki Emir Hanzade yurtdışına gitmeye karar verene kadar. O gittikten sonra Sahra Ahmet'e açılıyor ama Ahmet korkalik yapip biz seninle olamyiz gibi seyler geveliyor. Sahra okulunu yurtdışında okumaya karar veriyor ve yurtdışına gidiyor. Romeo ve Juliet'in yaşadığı sehre gidiyor çünkü illaki Emir'in oraya geleceğini biliyor. Kitabın ozeti bu arakadaşlar okuyunca eminimki bundan daha fazlasi olduğunu görüceksiniz size biraz ipucu verdim sadece. Iyi okumalar diliyorum:)