Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 07 Şubat 2021 17:58 Lanetli Masal ~ Chanda Hahn
Peri masallarını severiz değil mi? Peki kendimizi masalın hatta hayır hayır masalların içinde bir lanette bulsak ne hissederiz?
Mina her konuda şanssız bir insan. Bir yere giderken onlarca sakarlık yapıp en düzgün giden işte bile bir terslik yaşayan kız. Okul gezisinde okulun en popüler çocuğu ve platonik olduğu Brody’i bir kazadan kurtardığı an lanete daha çok kapılıyor ve şaşırtıcı olaylar silsilesi başlıyor. Grimm kardeşleri bilirsiniz. Grimm kardeşler Mina’nın soyunun dayandığı insanlar ve lanet nesilden nesile geçiyor. Her masalı tamamlayıp lanetten kurtulmaya çalışıyorlar ama bu çok zor. Şimdi sıra Mina’da. Hangi masalları yeniden yaşayacak ve hangilerini tamamlayacak?
Bu masalların içinde neler yaşıyor ve ona neler getiriyor hepsini okuyoruz. Genç kurgu ve fantastik diyebilirim. Çok eğlenerek okudum. Masalların laneti nasıl mı olur işte hepsi bu tatlı kurguda.
Karakterimizin oldukça hareketli ve eğlenceli bir hayatı var. Tabii lanetleri saymazsak. Gözümde canlanınca bir masalı tamamlamak heyecan verici görünüyor ama iyi mi kötü mü bilmediğimiz onlarca olayın içinde en yakınlarının zarar görmemesi için çabalayan küçük ama tatlı bir karakterdi Mina. Arkadaşı Nan ve Brody ile olan kısımları çok sevdimsöyleyemeyeceğim nedenlerden kalbim kırık neler olacak çok merak ediyorumSihirli bir dünya, masallar, sonlar ve değişimler derken oldukça akıcı bir kitaptı. Okunması rahat elinize aldığınızda keyifle okuyup bir solukta bitireceğiniz bir kitap. Özellikle masalları, uyarlamaları sevenler için çok tatlı çerezlik bir kitap bence. Ve hikayemiz burada bitti mi? Asla! Bakalım tüm masalların sonunu getirebilecek mi karakterimiz? Bu yolda neler yaşayacak? Hepsini büyük bir merakla takip edeceğim