·432 syf.····Okunma: 24 Şubat 2021 23:47 Selam. Dilara Keskin'in kalemi ile Ölüler Konuşamaz kitabında tanışmıştım. Yazarın yazımından bahsetmeme gerek yok tam anlamıyla çok güzeldi. Kitap çok akıcıydı baya hızlı bir şekilde okudum.
Kitabın konusundan bahsedeyim biraz. Eylül adında bir kızımız var. Arkadaşları onu neşeli, normal biri olarak biliyor. Ama aslında Eylül'ün onlardan sakladığı birçok şey var. Kitabı okurken çok güldüm. Özellikle Efe, Buğra, Deniz ve Yiğit'in olduğu yerlerde. Onların kendi kendilerine kavga ettiği yerlerde. Kitaba farklı bir hava katmışlardı. Arkadaşlıkları çok güzeldi bence.
Kitabın bir yanı eğlenceli bir yanı da sadeydi.
Eylül'ü kesinlikle sonuna kadar Sarp ile yakıştırdım. Hala da öyle. Kesinlikle ikisi olmalı.
Eylül'ün bir yerde çok saçma tepki verdiğini düşünüyorum hani şu Çember hakkında olan sonunda. Tam söyleyemiyorum spoiler olur çünkü ama okuyanlar anladı büyük ihtimal.
Yağmur ve Atlas karakteri hakkında konuşacağım.
Atlas'ın kesinlikle çok iyi bir karakter olduğunu düşünüyorum ama onun tersi olarak Yağmur çok saçma tepkiler veriyor başkasının yaptığı şeyden Eylül'ü suçluyor. Yağmur'u kesinlikle hiç sevmiyorum :)
Benim Küçük Sırrım sanırım üç kitaplık bir seri olacakmış. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Aslında biraz tahmin ediyorum neler olacağını ama yine de çabuk çıksın
Kitap çok güzeldi okumalısınız :)