Bu da lisedeyken okuduğum ve bu ara tekrar okuduğum başka bir seri. Yanlış hatırlamıyorsam lisedeyken daha çok beğenmiştim ama şimdi o kadar beğenmediğime karar verdim. Aslında akıcı bir kitap. Fantastik kısmı orijinal. Ama insanı sinir ediyor. Özellikle de ana karakter Nora. Keşke yazar karakterlere azıcık rahat verseymiş sanki kitap sıkıcı olacak korkusundan her sayfaya aksiyon koymuş. Biraz yorucuydu o bakımdan. Ama asıl yorucu olan Nora’ydı. Okurken kaç kere “Sen nasıl bir salaksın?” Dedim bilmiyorum. Lisedeyken de böyle olmuştu aslında. Asla doğru soruları sormuyor sanki. İnsanı da bu delirtiyor. Ayrıca hayatta Patch’den başka sahip olduğu sadece iki kişi var biri annesi diğeri en yakın arkadaşı ama ikisine de mantıksız ve uzak davranıyor bazı yerlerde o kısımlar biraz... Tam söylemek istediğim kelime bu değil sanki ama saçma geldi diyeyim. Akıcıydı, kafamı gerçekten dağıttı ve sevdim aslında. Ama bilmiyorum belki benim ilk okuduğum zaman gibi 20 yaşın altındaysanız veya entrika ve aksiyon dolu aşkları seviyorsanız siz daha çok sevebilirsiniz.