·400 syf.····Okunma: 10 Haziran 2020 15:39 Kitaba başlarken beklentim oldukça düşüktü. Buna rağmen kitap beklentimin de altında çıktı. Yazar konu bakımından güzel bir yere değinmek istemiş fakat başarılı olamamış. Bu konuyu daha vurucu bir şekilde aktarabilirdi diye düşünüyorum. Kitap bittiğinde 400 sayfa olması gerekli mi sorusunu kendime sordum. Bence kesinlikle gereksiz. Olaylar uzatılmadan da anlatılabilirdi.
Kitabın akıcılığında herhangi bir sorun yok fakat 11 günde bitirebilmişim. Bunun benden kaynaklı olmasının yanı sıra kitaptan da kaynaklı. Çünkü hikayenin içerisine hiçbir zaman tam olarak giremedim. Karakterlere gelecek olursak Libby güçlü bir karakterdi. Jack ise sıradan bir karakter. İkilinin tanışma hikayesi ise ilgi çekici değildi.
Daha önce bunun gibi basit bir hikayesi olan romanlar okudum. O romanlarda duygular, karakterler ve olaylar daha cana yakındı. Bu kitaptakiler olduğunda eee sonra diye sordum kendime. Kitap bittiğinde bir oh çektim çok şükür bitti diye. Gerisini siz düşünün
Sevmedim, beğenmedim ve tavsiye etmem