2021 5. kitabı
Okunma: 01 Mart 2021 19:41
• İlk kitabımızın sonunda Kestra, Olden Hançerini alarak Lord Endrick'i öldürmeye gidiyordu. Devamında öğrendik ki işler istediği gibi gitmedi. Kestra esir alınmış ve onu o yapan her şey büyüyle yok edilmişti. Uslanmaz aşık Simon ona ulaşmak için tüm engelleri aştı. Ama Kestra eskisi gibi değildi. Sevdigi kadini geri getirebilmek icin sevdiklerini ve kendi hayatını bir çok kez riske atti. Beklenmeyen bazı olaylardan sonra Kestra sonunda eskisi gibiydi. Ama artık farkli gucleri vardı. Bu gucler onu yozlastiracak, Lord Endrick gibi bir tiran olmasına sebep olacaktı belki de. Simon ise köşe bucak kaçtığı sorumluluğunu üstlenmek zorundaydı. Buyuk savas sonrasi o artik halki için önemli bir konumdaydı. Kestra'yla bir sonları olamazdı. Taa en başında onu hic sevmemeliydi. Herkesin söylediği buydu. Ama ikisinin de birbirlerinden başka güvenecek kimseleri yoktu. Her şeye rağmen aşkları için bir umut olmalıydı. Ve kitabın sonunda o umut bize göz kırptı. Ben de o umuda tutunacak ve devam kitabi "Savaşçının Laneti" ni sabırsızlıkla bekleyeceğim.. • Bu arada nur topu gibi bir ikinci kız sendromumuz var. Gözünü Simon'a dikmiş karisi olmak istiyor. Adı Harlyn.. Kendisine , bu adamin kalbi tek bir kadina ait canim golge yapma çekil kenara, demek istiyorum. Zira isler onun istediği gibi olursa SFC (simon fun club) üyesi olarak bu beni üzer.
Düzenbazın KalbiJennifer A. Nielsen · Yabancı Yayınevi · 2021240 okunma