2021 6. kitabı
Merhaba Arkadaşlar #alıntı Yoğun bakımda bile olsa, hastaların senin yüzünde fark edeceği tebessümün devam edeceği etkisi büyüktür. Yaşında kaç olursa olsun hayat yorgunluğu, yürek kırgınlığıymış anladım... Yol senin yolun, kendi seraplarını yaratıp oyununa renk katabilirsin, bu senin seçimin, sislerinde boğulabilirsin yada sana bahsedilmiş buluttan bir yol olarak görebilirsin. Evime gitmek istiyorum ben. Bu ikisi belliki iyi insanlar ama evimi çok özledim. Gitmeyede korkuyorum. Ya evde yoksam? #yorumum Kitabı çok beğendim bir solukta okuyup bitirdim. Kitapta alzehimer hastası olan Sevginin annesi Nebiş' i anlatıyor. Alzehimer hastalığı hakkında pek bilgim yoktu bu kitapta alzehimer hastalığı hakkında bir sürü bilgi almış oldum. Hikayemiz Nebiş ile Sevgi'nin hikayesi Nebiş dediğime bakmayın o kadın Sevginin annesi oluyor. Nebişe Sevgi bakıyor 4 kardeşler olmasına rağmen. Sevgi kocası ile anlaşamadığı için kocasından boşanıyor ve annesine bakıyor. 4 kardeşide annelerini hiç umursamıyor. Varsa yoksa emekli maaşı tartışması? Daha fazla anlatmayayım siz kendiniz okuyun ben çok beğendim severek okudum. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Sağlıcakla kalın @dr_sevda_sarikaya @hayykitapedebiyat
Ya Evde YoksamSevda Sarıkaya · Hayykitap · 2017264 okunma