2021 2. kitabı
Okunma: 12 Mart 2021 11:29
Anlam arayışında olan, hayatı sorgulayan Bilge'yle, aniden ortaya çıkan, başka alemlerden gelen ve kendisini fardipli Sinha olarak tanıtan bir ruhani nin soru cevap şeklindeki sohbeti kaleme alınmış. Güzel sorulara değinilmiş. Farkındalıklar oluşturmuş. Ufuk açıcıydı ve okumak çok keyifliydi. Ama bazı sorularda hava da kalmış. Katılmadığım, bunu neye göre söylüyor dediğim yerde oldu. Ve sonlara doğru biraz kitap bitmek bilmedi.. Sonuç olarak okumanızı tavsiye ederim :)
Fardipli SinhaMehmet Ali Bulut · Bilge Yayıncılık · 2002595 okunma
Çünkü hiçbir kaynak belirtilmeden o kadar çok sözde hadisi şerif nakletmek ki kendileri fazlasıyla kafa karışıklığı oluşturacak cümleleri koymuş. Bilerek yapıldığı o kadar bariz belli ki yaşar nuri gibi münafıkları güzel bir müslümanmış gibi göstermiş. Ya da ayetle sabit olan, kafirlerin kesinlikle cennete giremeyeceğini inkar edip Allahin kendi dininde sanki hoşgörüsüz bir Allah olduğunu iddia ederek kafirlerin cennete gireceğini söyleyen feto kafalı cümlelerini romanin içine çok güzel yerleştirmiş. Ben de kitabın sonuna gelinceye kadar çok anlayamadım kafasını yazarın fakat çok fazla fetö uzantılı olduğu belli.