2021 46. kitabı
Merakla beklediğim bir seriydi. Çünkü yazarın bir önceki serisini çok sevmiştim. Bu kitapla Briar Kampüsü serisine biraz buruk başladım açıkçası... Bazı yerler gereksiz uzatılmıştı. Sıkıldığım yerler oldu. Ama bir sonraki kitabın karakteri beni heyecanlandırdı. Umarım Risk bu kitaptaki burukluğu giderir. Summer Di Laurentis oldukça cesur ve delidolu bir kızdır. Çıkardığı kargaşa yüzünden kendi okulundan atılır ve abisinin bir zamanlar okuduğu Briar Üniversitesine geçiş yapar. Fakat kalacak yer konusunda sıkıntı yaşamasıyla kendini abisinin eski evinde üç erkekle yaşarken bulur. Bunlardan biri bir gece barda öpüştüğü ona aşık olan Hunter. Bir diğeri ise çekici dövmeleri, asi tavırlarıyla onun aşık olduğu Colin Fitzgerald'dır. İşler karışırken Summer, kendisinden uzak duran Fitz'e her gün biraz daha çekilir. Fitz ise bir süre sonra karşı koyamayacağını fark eder... "Gitmen lazım." "Gitmesem ne olur?" Fitz yavaşça ama belirli bir amaçla bana yaklaştı. Ben de sırtım arkamdaki duvara çarpana kadar geriledim. "Ne mi olur? Muhtemelen seni öperim," dedi açıkça.
TakipElle Kennedy · Nemesis Kitap Yayınları · 2020519 okunma