2021 14. kitabı
Okunma: 24 Mart 2021 01:18
#kitapyorumu Yeşim Taşı Efsanesi Karanlık Dünya’ya Yolculuk Fantastik kitapları her zaman sevmişimdir. Özellikle de iyi kurgulanmışsa tadına doyum olmuyor. Bu kitapta da gerçekten aradıklarımı bulmuş oldum. Beni içerisine aldı ve içerisinden bir karaktermiş gibi bana olayları yaşattı. Kitabın konusu Oğuz, Umay ve Berk isimli üç arkadaşın geçmişten gelen bir saat ile birlikte fantastik olaylar ve maceralar yaşaması diyebiliriz. Bu fantastik olayların genelde Türk kültürü ve mitolojisi üzerinden anlatılmış olması benim kitapta en sevdiğim detaylardan biri oldu. Özellikle olayların hızlı başlaması da dikkatimi çeken ve hoşuma giden bir detay olarak aklımda kaldı. Kitap akıcı bir biçimde ilerledi. Elimden bırakmadan bitirme isteği yarattı. @omerunaleditor ‘un kalemi ile tanışmış olduğum bu kitabı gerçekten sevdiğimi söyleyebilirim. Özellikle Türk mitolojisine meraklıysanız bu kitaba bayılacağınızdan eminim. Yediden yetmişe herkesin okuyabileceği ve beğeneceğini düşündüğüm bir kitap
Yeşim Taşı Efsanesi 1 - Karanlık Dünya'ya YolculukÖmer Ünal · Karakum Yayınevi · 2020111 okunma