tam bir kuantum eseri
2021 16. kitabı
Kuantum ve yasalarıyla ilgilenenler için müthiş bir değişim dönüşüm kitabı. Kitabın içeriğindeki bilgiler, bilimsel olmasıyla diğer kişisel dönüşüm kitaplardan bir tık ayrılıyor. Genel konu içeriği, özellikle bilinçaltıyla ilgili kısımlar, Tuğçe Işınsunun kitaplarında anlattığı kısımlarla çok benziyor. Ayrıca kitap adım adım, bilgi vererek, bilimsel kanıtlar sunarak kuantum, düşünce,nöron,nöroobilim, düşünce konularını anlatıyor. Son kısımda meditasyonlarla ilgili bölüm var. Ben meditasyonlara para vermedim. Ama kendi kendime yapabileceğim uygulamaları yaptığımdan beri (ki yaklaşık 7 gün oldu) sık sık iyi hissetmeye başladım. Zaten bir günde değişeceksiniz gibi bir vaadi yok yazarın. Sadece beden-zihin nefesle akışta ve tek olduğunda eski benliğiniz sizi rahatsız edemez diyor. Kuantum gücüyle de yeni kişiliğinizle istediğiniz her şeyi yaşamınıza çekebilirsiniz diyor. Bu tekniklerinin her biri bilimsel nedenlere dayandırılarak anlatıldığı için neyi neden yaptığınızı da idrak ediyorsunuz . Örneğin niçin nefes alarak meditasyona başlarız? bu uygulamanın amacı ne? neye hizmet ediyor? kuantum aslında nedir? yaratım gücü nedir? bunların hepsini genetik bilimiyle,fizikle,kimyayla,enerjiyle,nörobilimle açıklamış. Yani hurafe deme şansınız sıfır. Uygulanabilir tekniklerle de doğru yaparsanız tabi ki ,sonuç almamanız imkansıza yakın ..
Kendiniz Olma Alışkanlığını KırmakJoe Dispenza · Butik Yayınları · 20151,514 okunma
Bu yorum görüntülenemiyor
Selam,youtube’de meditasyonlar var