Yeter...
pbs.twimg.com/media/ExM2b-lVk... Türkiye’de 3 günde 8 kadın öldürüldü. Yolda yürürken, akşam saatlerinde öldürülüyor Sezen. 3 aydır ayrı yaşıyormuş dini nikahlı olduğu katili Anıl Yolum’dan... “İstersek gireriz, istersek çıkarız.” denen o sözleşme var ya o sözleşme, o sözleşme yaşatır!80 milyonluk ülkenin kadınları bugün hangimiz öldürülecek diye düşünüyor, korkuyor, bekliyor. Yazık gerçekten yazık. #İstanbulSözleşmesiYaşatır #SezenÜnlü
··1 alıntı·
İlâhi Haava
Ben bu çağdan nefret ettim etimle kemiğimle nefret ettim...
İlâhi Haava
Türkiye'de sokak ortasında bir kadını öldürebilirsiniz ama öpemezsiniz çünkü duyarlı bir toplumuz.
Aaa bu nasıl olur yaa burdan size başsağlığı veriyorum can Türkiye
İlâhi Haava
kıskançlık yüzünden öldürmüş kızı ... seven kıskanmaz güvenir seven dövmez sarıp sarmalar seven öldürmez !!! lanet olsun sizin sevginize
İlâhi Haava
Ayrılmak istediği için dövmeyi yaralamayı, bıçaklamayı, öldürmeyi, katletmeyi kendine hak gören zihniyet yüzünden kadınlar sokakta rahatça dolaşamaz, evinde huzurla yaşayamaz oldu. 17 yaşındaki Sezen Ünlü, sokak ortasında katledildi. Bu tam olarak terörizm.
İlâhi Haava
17 Yaşında Bir Çocuk Karnında Çocuğu ile 16 Yerinden Bıçaklanarak Katledildi.Bu Çocuğun Kanı İstanbulSözleşmesi'ne Karşı Çıkan Herkesin Eline Bulaşmıştır.