···Okunma: 29 Mart 2021 00:51 Kitabın yazarının hayal gücü harika. Aslında yazarın kitabın sonunda böyle bir şey yapması çoğu kişiyi sinirlendirmiş fakat bana göre kitabın tam orada bitmesi bir uyum sağlamıştı çünkü yazarın yazım tarzının aslı gerekti sonda. Zaten kitabın sonunda da fark edilebileceği gibi kitabın sonu "Lucy" Filmine benzemişti. Benim canımı sıkan şey şu Riley Sari'yle olanlardan sonra nasıl hala güvenebildi.Hatta ben Riley ve Lia'nın birlikte olmasını beklemezdim şahsen bana göre hep Jude ve Lia vardı.Aslında her şey karıştı sonda çünkü Lia bir makine gibi gözüktü,her yerde olabilmesi ve meka olarak yerde yatan lia'yı görmesi bir sonuç olarak kalmadı. Kitapta siniriniz bozulabilir çünkü orada bir ihanet olsa bile Lia "bunu o yapmadı" demeye devam edip sonra karşısına o kişi çıkınca onu suçlayan bir tip. Zaman kaybı olarak görenlerde olmuş herkes bir değildir bir başkası sevmiyor diye sende okumayacak değilsin bana göre gayet güzel bir kitaptı çünkü gelecekle ilgili harika bir teori olabilir.